Over Pilates C

Ik ben Charlotte Demol, 40 jaar, gehuwd en heb 3 kinderen. Ik ben altijd al sportief geweest, maar na de geboorte van onze tweede zoon, kreeg ik te kampen met rugproblemen. Er werd me aangeraden te starten met Pilates.

In alle drukte van ons gezin vond ik toch de tijd om me vrij te maken en al snel ondervond ik dat niet alleen mijn rugpijn verdween, maar dat Pilates een ideale manier is om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, echte me-time die me opnieuw de vitaliteit gaf van voor onze kinderen.

Ik raakte geobsedeerd door Pilates en nam opleidingen lesgeven in België, Nederland, Engeland en Spanje en raakte nog meer geboeid. Pilates is een never-ending-story, ik leer nog altijd bij en probeer mijn passie over te brengen op mijn klanten.

Buiten Pilates beoefen ik ook golf en doe ik aan wielrennen. Ook koken behoort tot mijn hobby’s.