Over Pilates C

Kortrijk Klassieke Pilates Studio

Maak jij je zorgen over je gezondheid? Ben je op zoek naar een Pilates-studio die je het klassieke werk op het authentieke apparaat leert zonder met andere fitnessmodaliteiten te versmelten? Pilates C blijft trouw aan het originele werk van de heer Pilates door authentieke Pilates te leren aan klanten en zo hun levens en lichamen te veranderen.

Joseph Pilates bracht zijn leven door met het perfectioneren van zijn methode. Ervaar wat een eeuw aan traditie kan doen voor jou

ONZE MISSIE:

Onze missie bij Pilates C is om ons aan te passen aan uw lichaam en zo ervoor te zorgen dat u de blijvende resultaten ziet die Pilates brengt in elk aspect van uw leven! Ongeacht het doel, moedigen wij een evenwichtige Pilates-praktijk aan die uw leren en groei in de Pilates-methode mogelijk maakt. We willen dat onze klanten zich niet alleen succesvol voelen, maar ook enthousiast over de mogelijkheid om nieuwe doelen te bereiken!

Start nu en ontdek wat we kunnen betekenen voor jou in je zoektocht naar een gezonde en sportieve levensstijl.

BEGIN VAN PILATES C:

Ik ben Charlotte Demol, 43 jaar, gehuwd en heb 3 kinderen. Ik ben altijd al sportief geweest, maar na de geboorte van onze tweede zoon, kreeg ik te kampen met rugproblemen. Er werd me aangeraden te starten met Pilates.

In alle drukte van ons gezin vond ik toch de tijd om me vrij te maken en al snel ondervond ik dat niet alleen mijn rugpijn verdween, maar dat Pilates een ideale manier is om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, echte me-time die me opnieuw de vitaliteit gaf van voor onze kinderen.

Ik raakte geobsedeerd door Pilates en nam opleidingen lesgeven in België, Nederland, Engeland en Spanje en raakte nog meer geboeid. Pilates is een never-ending-story, ik leer nog altijd bij en probeer mijn passie over te brengen op mijn klanten.

Buiten Pilates beoefen ik ook golf en doe ik aan wielrennen. Ook koken behoort tot mijn hobby’s.

Charlotte Demol, Kortrijk Pilates studio owner and instructor
Charlotte Demol,
Pilates C studio owner, instructeur

Wat is Pilates:

Pilates werd door Joseph Pilates ontwikkeld om het lichaam sterker te maken en het in balans en vorm te brengen. Bedoeling is dat je je lichaam herontdekt en leert het juist te gebruiken. Het correcte gebruik  van de juiste spiergroepen versterkt in de eerste plaats je lichaamscentrum en daarnaast krijg je een mooiere houding en je verbetert je coördinatie en lenigheid. Pilates is een vorm van rugschool.