Tarieven

Pilates Groepslessen

Matles

195

10-beurtenkaart (lessen vrij op te nemen)

20

1 losse les

Reformer-, Towerles

260

10-beurtenkaart (lessen vrij op te nemen)

29

1 losse les

Hier werken we met kleine groepjes. Het uitgangspunt is veilig en effectief trainen in een persoonlijke, gezellige en ontspannen sfeer. De lesgever doet niet mee zoals in grote sportcentra, maar controleert en zorgt ervoor dat de oefeningen correct uitgevoerd worden.

Pilates Privélessen

PERSONAL (1/1)

training

600

PT 10-beurtenkaart

60

1 losse les

DUO(1/2)

training

40

1 losse les/pp

TRIO (1/3)

training

37,5

1 losse les/pp

QUARTET (1/4)

training

32,5

1 losse les/pp

PER VIJF (1/5)

training

27,5

1 losse les/pp

Dit kan zowel individueel als semi-individueel. Dit is klassieke pilates in zijn puurste vorm voor mensen die een specifieke aanpak wensen of mensen met lichamelijke klachten.

We werken met allerlei toestellen (reformer, ladder barrel, instep barrel, spine corrector, high/low combo chair). De doelstellingen in deze lessen worden veel sneller bereikt en zo kunnen we het maximum uit de training halen. Eén privé-les heeft namelijk het effect en de intensiviteit van 10 groepslessen en slechte bewegingspatronen kunnen aangepakt worden op een manier die in groepsles niet mogelijk is.

Naast de intensieve begeleiding gedurende de privé-lessen, krijgt u alle informatie over de principes, do’s en don’ts, tips,… van pilates. Daarbovenop wordt er specifiek naar uw lichaam en klachten gekeken om zo te zorgen dat u optimaal en veilig de groepslessen kan starten.